KIMČI recept od ERVINA

tento link si dostal/a pretože si si zakúpil/a kimči alebo predplatné od ERVINA. Na tejto stránke budeme pridávať recepty a nápady ako Kimči konzumovať  a čo z neho môžeš pripraviť.

Po otvorení sa Kimči konzumuje najčastejšie ako príloha k ákemukoľvek jedlu, ale čo tak vyskúšat napríklad Kimči ham and eggs (hemendex)?

KIMČI ham & eggs (hemendex)

Čas prípravy: 20 minút              

Čas varenia: 20 minút

Kimči Ham & Eggs sú skvelým spôsobom, ako uviesť
kimči do tvojho jedálnička. Chuť je veľmi jemne štiplavá a samozrejme prispôsobiteľná.
Kimči Ham&Eggs je ideálne jedlo na raňajky, obed ale aj večeru.

Ingrediencie na 6 porcií :
Pečieme vo forme na muffiny

Čo potrebuješ na prípravu:

  • 6 tenkých plátkov lahôdkovej šunky (napr. zo stehna)
  • 6 vajec
  • 1/4 šálky jemne nasekaného Ervin kimči originál 
  • 1/2 šálky strúhaného syra čedar (mozzarella tiež poslúži)
  • Mleté čierne korenie (voliteľné)
  • 2 ČL oleja 

Príprava

KROK č.1

Predhrej rúru na 180 °C,  tácku na muffiny zľahka potri olejom a do každého košíčka vlož plátok šunky tak  aby pokryl celý košíček.

KROK č.2

Ervin Kimči rozdel do každého košíčka, na kimči rozdel syr a na vrch každej muffiny rozbi vajíčko.

KROK č.3

kimči ham & eggs pečieme 20 minút alebo do vtedy kým nie je vajíčko upečené podľa tvojích predstáv.

Dobrú chuť ! 맛있게 드세요 (mašike tūsejo).

0
    0
    Košík
    Tvoj košík je prázdnyNaspäť do obchodu