KIMČI recept od ERVINA
tento link si dostal/a pretože si si zakúpil/a kimči alebo predplatné od ERVINA. Na tejto stránke budeme pridávať recepty a nápady ako Kimči konzumovať a čo z neho môžeš pripraviť.
Po otvorení sa Kimči konzumuje najčastejšie ako príloha k ákemukoľvek jedlu, ale čo tak vyskúšat napríklad Kimči ham and eggs (hemendex)?
KIMČI ham & eggs (hemendex)
Čas prípravy: 20 minút
Čas varenia: 20 minút
Kimči Ham & Eggs sú skvelým spôsobom, ako uviesť
kimči do tvojho jedálnička. Chuť je veľmi jemne štiplavá a samozrejme prispôsobiteľná.
Kimči Ham&Eggs je ideálne jedlo na raňajky, obed ale aj večeru.
Ingrediencie na 6 porcií :
Pečieme vo forme na muffiny
Čo potrebuješ na prípravu:
- 6 tenkých plátkov lahôdkovej šunky (napr. zo stehna)
- 6 vajec
- 1/4 šálky jemne nasekaného Ervin kimči originál
- 1/2 šálky strúhaného syra čedar (mozzarella tiež poslúži)
- Mleté čierne korenie (voliteľné)
- 2 ČL oleja
Príprava
Predhrej rúru na 180 °C, tácku na muffiny zľahka potri olejom a do každého košíčka vlož plátok šunky tak aby pokryl celý košíček.
Ervin Kimči rozdel do každého košíčka, na kimči rozdel syr a na vrch každej muffiny rozbi vajíčko.
kimči ham & eggs pečieme 20 minút alebo do vtedy kým nie je vajíčko upečené podľa tvojích predstáv.
Dobrú chuť ! 맛있게 드세요 (mašike tūsejo).